FILIALA JUDEȚEANĂ CONSTANȚA
A ASOCIAȚIEI COMUNELOR DIN ROMÂNIA

Hotărârea nr. 5/2022 privind stabilirea cotizației anuale datorate de membrii Asociației Comunelor din România

În perioada 4 – 11 iulie 2022, în Stațiunea Jupiter, județul Constanța, a avut loc sesiunea extraordinară a Adunării generale a Asociației Comunelor din România (ACoR). În cadrul acestor lucrări, în data de 7 iulie 2022, Adunarea generală a ACoR a aprobat Hotărârea nr. 5/2022 privind stabilirea cotizației anuale datorate de membrii Asociației Comunelor din România.

Vă informăm că modificarea cotizației anuale constă în alocarea unor sume cu destinație specială pentru funcționarea Departamentului armonizare legislativă al ACoR și a Corpului profesional al secretarilor generali ai comunelor din România, astfel încât să contribuim la îmbunătățirea cadrului legislativ care privește în mod direct administrația publică locală și/sau care are impact asupra colectivităților locale.

În acest context, vă adresăm rugămintea de a lua act de prevederile Hotărârii Adunării generale a ACoR nr. 5/2022 privind stabilirea cotizației anuale datorate de membrii Asociației Comunelor din România, și de a efectua, începând cu data de 1 ianuarie 2023, plata cotizației anuale în conformitate cu aceste prevederi.